Lady de bride

Kaya nova

Iryna kotapska Melory

Ukrainske og polske designere av brudekjole og herre dresser 


Vi samarbeider med dyktige produsenter i ukarina og polen slik som Lady de bride, melory , Kaya Nova og Iryna Kotapska og Adreas Moskin 

Se noe av brudekjolene du finner hos oss her 


Her er noen av våre brudekjoler du kan få kjøpt hos oss, men kom gjerne innom oss får og se alle kjolene våre fra de forkjellige kolleksjonene og designerne 

Vi har et stort utvalg i alle varianter og størrelser.

leveringstid på 3 måneder på brudekjoler og dresser 


Når du bestiller en brudekjole eller buksedrakt hos oss har vi den klar for henting/sending innen 3 måneder.

Men om du skulle være litt sent ute med å bestille drømmekjolen/buksedrakten din kan vi klare å lage den på kortere tid også, ta kontakt med oss for å finne ut om vi kan hjelpe deg med å få drømme antrekket ditt produsert innen din tidsfrist.

Alt av endringer er mulig på 

alle våre brudekjoler. 

Dresser til han

Vi har også begynt med dress til herrer, dressene produseres i ukraina og tekstilene som blir brukt produseres i italia. 

Det er 3 måneders leveringstid på våre dresser så book en prøvetime i god tid for å finne den riktig størrelsen til deg. 


Produsenten

Melory Weddingdresses

Brudekjolene fra melory weddingdresses har et helt unikt design med de flotteste tekstiler som brudesateng, chiffong, silkesateng, mykeste tyll og nydelige blonder 

Iryna Kotapska


Brudekjolene fra iryna kotapska har et unikt design som mange faller for, kjolene kommer i alle forkjellige farger og tekstiler, designeren har lagt vekt på dyp utrigning og paljetter til sine vakkre brudekjoler. 

Lady de bride


Har brudekjoler i alle farger og fasonger, de har en helt unik måte å skape alle bruders drømmekjole, og gjør drømmekjolen til virkelighet. De bruker myke tekstiler og dekorerer kjolene sine med fantastiske blonder.  Brudekjolene fra lady de bride har fokus på komfort og eleganse.